Mira nuestro catlogo

MIRA EL NOSTRE CATÀLEG

Mira online el nostre
Catàleg de Productes Fertilitzants

Descarga nuestro catlogo

DESCARREGA'L

Descarrega't el nostre catàleg PDF de forma ràpida fent clic sobre la imatge.

Enva va e-mail nuestro catlogo

ENVIA'L PER E-MAIL

Pots enviar el catàleg a un company perquè ell també pugui veure'l.

FERTILITZANTS I CORRECTORS DE CARÈNCIES

L’adequat aprovisionament de fertilitzants és un factor clau de la productivitat de les explotacions agràries i la seva correcta gestió és un dels elements importants en el seu resultat econòmic.

 

Un bon coneixement de les finques i de les necessitats nutritives de les plantacions (acompanyat d’anàlisis periòdics de sòls, fulles i fruits) ens permet elaborar una estratègia d’adobat que, a curt o a llarg termini, ens ajudi a obtenir produccions de qualitat, especialment en el cas de les noves plantacions en terrenys transformats o incorporats a l’activitat agrària.

 

Des del Departament Tècnic d’AGRO MÒDOL S.A. dissenyem Plans anuals de fertilització i de reg i també programes específics per a prevenir o corregir carències.

PLANS D'ADOBAT

 

 

El departament tècnic d’AGRO MÒDOL té una dilatada experiència en proposar PLANS DE FERTILITZACIÓ I DE REG específics per a les diverses situacions en que es troba cada finca o parcel·la, que permeten compensar la inversió que suposa la incorporació d’adobs i correctors. Aquests plans s’elaboren a partir dels requeriments productius de cada cultiu i en base a les dades agronòmiques i analítiques de que es disposa.

 

Els productes recomanats procedeixen basicament de fabricants tan importants com:


AGRALIA

ARAGRO

EXPERTIA

BASF

TIMAC AGRO

KENOGARD

 

Disposem de productes que ens permeten adequar les aportacions necessàries en qualsevol de les opcions productives escollides per l’explotació: Convencional, Ecológica, Integrada,... així com als requeriments dels sistemes de certificació habituals: GlobalGap, Producció Integrada, Producció ecològica, etc.